Zdravlje -> Priroda -> Medicina -> Otkrića / OD HEMOROIDA DO RAKA CRIJEVA: SAMO JE JEDAN KORAK! Kako na vrijeme prepoznati prijetnju? Intervju sa vodećim proktologom

OD HEMOROIDA DO RAKA CRIJEVA: SAMO JE JEDAN KORAK! Kako na vrijeme prepoznati prijetnju? Intervju sa vodećim proktologom

dr. Dragan Mandić

Doktor medicinskih nauka, hirurg, koloproktolog, proktolog, glavni naučni saradnik Odjeljenja za proktologiju Instituta i Klinike za proktologiju i interventnu radiologiju Istraživačkog centra BiH.

Iskustvo: više od 30 godina

Prvi znaci hemoroida:U početnoj fazi bolest se gotovo ne očituje ni na koji način, a nelagodnost u anusu i žarenje prvi su znakovi bolesti.

Najvažnije je ne gubiti vrijeme. Krv nakon aktiviranja crijeva je najčešći pokazatelj ove bolesti. Mnogo opasnije je formiranje hemoroida: vanjske cikličke vene ili tromboza vanjskih čvorova, koji često vode u rak crijeva.

Hemoroidi uključuje razne rizike za muškarce i žene, a glavni su:Krvarenje - proširenje čvorova - rak crijevaUvećani čvor je uklonjen

Krvarenje se javlja u 95% slučajeva, odnosno kod većine muškaraca i žena koje imaju hemoroide. Prije ili kasnije ovo je neizbježno.

U sljedećoj fazi hemoroida može doći čak i do raka crijeva.

Ljudi koji se ne brinu o hemoroidima i žive s njima, u stvari se "igraju sa vatrom".

ko osoba želi imati dug život i zdravu probavu i stolicu, ona mora izliječiti hemoroide. I to mora učiniti što je prije moguće.

Problem je što većina oboljelih muškaraca i žena ne ide ljekaru. Neki to ne smatraju opasnim, dok drugi smatraju sramotom.

Konačno, imamo situaciju u kojoj muškarci i žene ne obraćaju pažnju na njihovu bolest. A ako potraže pomoć, često je prekasno i rak se već počeo razvijati.Operacija uklanjanja hemoroida

Morate shvatiti da su hemoroidi smrtonosna bolest. Jedan od njegovih glavnih opasnosti je formiranje kanceroznog tumora. Koji često dovodi do pacijentove smrti.

Bez tretmana i kontrole, bolest se ponekad brzo pogoršava i može dovesti do raka za 1-2 godine.

Ali sada muškarci i žene imaju jedinstvenu priliku da se riješe ove bolesti jednom zauvijek, bez potrebe da redovno posjećuju ljekare.

U 2023. godini došlo je do revolucionarnog otkrića koje brzo vraća crijevnu funkciju, eliminiše upalu, u potpunosti otklanja hemoroide i značajno poboljšava kvalitet života. Preparat se zove Hemorodon.

To je potpuno prirodan, domaći preparat.

2023. godine, Švajcarski proktološki institut, koji je glavni švajcarski naučni centar u proktologiji, uspješno je završio klinička ispitivanja Hemorodon-a, namijenjenog za borbu protiv hemoroida.

  1. Efikasnost Hemorodon-a, izračunata po standardnoj metodi (broj oporavljenih pacijenata od ukupnog broja liječenih pacijenata u grupi od 12839 liječenih), iznosi 98%.

  2. Odsustvo pojave bolesti nakon što se tretman prekida (prema rezultatima promatranja šest mjeseci) iznosio je 99%.

  3. Nakon sedam dana upotrijebe Hemorodon-a, svi pacijenti su primijetili značajno smanjenje hemoroida.

  4. Preparat je otklonio bolove nakon pražnjenja crijeva, hodanja, kašlja i kijanja kod 95% pacijenata.

  5. Nisu identifikovane nepoželjne nuspojave, uključujući alergijske reakcije.

  6. Revolucionarni preparat Hemorodon® prepoznat je kao vrhunski preparat u borbi protiv hemoroida.


Mišljenje stručnjaka :

Roland Büchel

Zamenik direktora Centra raka COLLO CANCER Zurich

Iskustvo: Više od 28 godinaDo 2023. godine, svijet nije imao efikasan preparat za liječenje hemoroida, što je dovelo do nevjerovatnih posljedica: stopa bolesti bila je 45% odrasle populacije i 30% mladih.

Hemorodon je revolucija u liječenju hemoroida. Učinkovitost kreme dokazana je u praksi u Italiji i širom Evrope.

Jedinstveni sastav i otkrivanje živih ćelija od strane naučnika učinio je Hemorodon® nezamjenjivim preparatom za hemoroidalnu terapiju.

Preparat je prošao klinička ispitivanja. Rezultati su bili pravo iznenađenje za proktologe. Oko 98% svih pacijenata oporavilo se bez ponovne pojave. Kod ostalih simptomi potpuno nestaju i upalni procesi analnih čvorova su zaustavljeni. Međutim, kod preostalih 2% pacijenata mogu se pojaviti relapsi, ali oni nestaju dodatnom upotrebom Hemorodon-a ®.

Pored toga, zahvaljujući kombinaciji jedinstvenih dodataka,Hemorodon® ne utiče samo na regulisanje problema sa probavom, već i na stanje vena i krvnih žila u tijelu.

Hemorodon® rješava problem u potpunosti. Ukratko, nakon terapije ovim preparatom, tijelo muškaraca I žena će raditi kao da imaju 25 godina.

Zato ga svima preporučujem, bez izuzetka.

A za one koji nemaju hemoroide, preparat ima snažan preventivni učinak i značajno povećava moć.

Osim u Švajcarskoj, preparat je testiran i u Parizu. Klinička ispitivanja u potpunosti su potvrdila rezultate.

U Francuskoj je stopa oporavka još veća.

Hemorodon® je u ovom trenutku dostupan za narudžbinu samo na web stranici proizvođača. Pokušavali smo ponuditi naš proizvod farmaceutskim lancima, ali oni ga žele prodavati po puno većoj cijeni nego što mi to želimo. Naime, Urološki centar, kao medicinska ustanova, neprofitna je organizacija. Naš cilj nije zaraditi novac. Samo želimo pružiti ovaj preparat stanovništvu. Stoga ga prodajemo sa gubitkom, nadoknađujući razliku njegovim izvozom. A glavni cilj farmaceutskih lanaca je zarada. Dakle, imamo radikalno različite pristupe cenama.

Požurite da izvršite vašu narudžbinu prije nego što popust pređe na sljedećeg čitaoca, vaša jedinstvena ponuda završava za:


14 : 57

Povoljno!
78 KM 39 KM

Ostalo je još 19 komada


114 BAM
57 BAM

Komentari:

Siniša

Naručio sam prije mjesec dana, efekat se primijetio nakon 7 dana korišćenja. Već sam razmišljao o operaciji i sada sam otkazao. Imam 54 godine, ali osjećam se kao 34, nisam to očekivao

Prije 15 minuta

Mihajlo

Potvrđujem sve! Ovo je super proizvod! Nedavno sam ga kupio, prije mjesec i od tada više nemam problema. Hemoroidi su u potpunosti nestali, a nisu bili tretirani prije. Preporučujem ga svima, posebno muškaracima preko 40!

Prije 17 minuta

Branka

Ljudi, ne čekajte! Hemoroidi su opasni jer u svom hroničnom obliku mogu dovesti do raka crijeva. Moj rođak ga je imao, pa sam, kada sam čula simptome, odmah otišla kod ljekara. Definitivno ću probati Hemorodon.

Pre 19 minuta

Meša

Imao sam bolove u anusu prošle godine, pio sam tablete, ali bol se vraćala. Ali Hemorodon je sve probleme riješio u samo dvije sedmice i potpuno sam zaboravio na hemoroide.

Prije 20 minuta

Dragan

Počeo sam sa poznatim lijekom, koristio sam ga dva mjeseca kako je propisao ljekar i nije bilo efekta. Nisam se osećao bolje i morao sam češće ići u kupaonicu. Kao rezultat toga, tretman nije bio uspješan. Tako sam našao Hemorodon na internetu. I pomislio sam: "Mogu pokušati, nemam šta izgubiti." I iako ljekari nisu mogli ništa učiniti, Hemorodon je moj problem riješio u potpunosti i vrlo brzo.

Prije 24 minuta

Saša

Nisam ni pomislio da će mi jednog dana dijagnosticirati ovu tešku bolest. Za mladog čovjeka ovo je kraj samopouzdanju. Potrošio sam mnogo novca. Ali na kraju je samo Hemorodon pomogao! Nisam očekivao da će rezultat biti tako brz I dugotrajan.

Prije 27 minuta

Goran

Mogu vam garantovati! Pokušao sam sve. U početku sam uzimao mnoge antibiotike. Ali nakon nekoliko mjeseci, hemoroidi su se vraćali svaki put. Prošlo je 4 mjeseca otkad sam probao Hemorodon i već sam zaboravio kako je imati hemoroide.

Prije 30 minuta

Zlata

Ljudi, ovo je noćna mora! Liječim hemoroide već pet godina. Imam do deset recidiva godišnje! Malo hladnog vazduha i već osjećam sve simptome. Išla sam kod doktora, pila antibiotike, ali ništa nije pomoglo. Samo privremeno poboljšanje! Ne želim više da uzimam antibiotike, izgleda da ih moje tijelo više ne podnosi. Mislite li da će mi Hemorodon pomoći?

Prije 34 minuta

Marko

Mučio sam se sa hemoroidima godinama. Otkad koristim Hemorodon nemam više nikakvih problema, hemoroidi su se skroz povukli.

Prije 37 minuta

Milena

I moj je muž imao problema, dugo je pokušavao da se nosi sa njima, ali bezuspješno. Ljekar je tada rekao da bakterije koje uzrokuju hemoroide ne reaguju na antibiotike koje je uzimao moj muž. Kao rezultat toga, Hemorodon mu je prepisan. Muž mu je dao na poklon kutiju viskija kao zahvalnost.

Prije 49 minuta

Mile

Savjetovao sam se sa doktorom o Hemorodon-u i rekao mi je da ne može ništa reći, ali ako pokušam, želio bi znati rezultat. Rezultat je odličan, hemoroidi su izliječeni i ljekar je ostao u čudu ...

Prije 53 minuta

Bojan

Ovo je jedini preparat koji je 100% učinkovit. Koristio sam ga i ja i dva moja druga. Ovo nije subjektivno mišljenje, sva trojica smo izliječili hemoroide.

Prije sat vrijemena

Naruči