Teo iz Beograda naručio je 3 pakovanja Hemorodona.

Život

07:00 10

HEMOROIDI NISU NAIVNI! IZLEČIO SAM SE BEZ OPERACIJE ZA NEKOLIKO DANA

Ljudi, pozdrav! Danas sam odlučio napisati članak ne o svom poslu taksiste, već o njegovim posledicama - hemoroidima. Imam više od 35 godina vozačkog iskustva. I gotovo svih ovih godina proganja me taj delikatni problem.

U početku mi je bilo neugodno razgovarati o tome sa svojim čitateljima, ali iz komentara na zadnji članak shvatio sam da puno muškaraca pati od hemoroida. Dakle, imao sam hemoroide, ali su nestali! Ne samo tako, naravno, već zahvaljujući preparatu o kojem ću vam reći u nastavku.

Inače, za one koji me ne poznaju, predstaviću se — zovem se Vladimir Kostić, imam 56 godina, taxista, u dobro poznatoj firmi.

U ovom članku ću vam reći:

 • Koje komplikacije izazivaju hemoroidi ako se ne leče zašto tradicionalne metode lečenja ne pomažu;
 • Kako sam se rešio hemoroida jeftinim preparatom;
 • Kako do NOVOG PREPARATA ZA HEMOROIDE po niskoj ceni.

Hemoroidi su ušli u moj život pre 20 godina. U to sam vreme već radio kao vozač, vodio sedelački način života. Zbog te proklete bolesti ostavila me moja voljena žena i skoro sam ostao bez posla.

Ali uspeo sam pobediti bolest i sada želim podeliti svoju priču s vama, možda će nekome biti od koristi. Znam da mnogi muškarci pate od ove bolesti, samo nije prihvaćeno da se o tome otvoreno govori. Uostalom, hemoroidi su šteta!

Kako je bolest počela?

Kao što znate, vozači većinom pate od hemoroida zbog sedelačkog načina života i stagnacije krvi u karlici - tako mi je lekar objasnio. Ali pušenje, nekvalitetna hrana i alkohol kompliciraju bolest. I ja sam imao dosta toga u životu.

Sve je počelo sa streljajućim bolovima u anusu, svaki odlazak na WC je bio pravo mučenje — krv, zatvor, strah od nužde, ponekad je dolazilo i do suza... MISLIO SAM DA MI ISPADAVAJU CREVA!

Seks sa ženom nije dolazio u obzir, potencija mi je oslabila od bolova, osećao sam se kao kreten. Počeli su sukobi i skandali. Ubrzo smo se posvađali i žena me ostavila

Zapušteni hemoroidi pretvaraju se u rak rektuma i dovode do smrtonosnog krvarenja.

U jednom trenutku sam morao zvati hitnu! Sećam se tog dana: s naporom sam otišao na WC, a onda kako je krv potekla iz mene, nisam to mogao zaustaviti. Odveden sam u bolnicu s gubitkom krvi i niskim hemoglobinom. Mislio sam da umirem! Tamo se pokazalo da imam akutne hemoroide zadnje faze. Vozio sam se! Stavili su mi intravenoznu injekciju, dali injekcije, generalno, izlečili su me i poslali kući.

Lekar mi je prepisao hrpu raznih lekova, ali me upozorio da će me SAMO OPERACIJA SPASITI. Još jedna takva epizoda s gubitkom krvi, a ja sam mrtvac. Prvo nisam verovao doktoru, mislilo sam da me samo plaši. Ali prošla su samo dva meseca i hemoroidi su me udarili novom snagom.

Na sledećem pregledu lekari su me jako uplašili! Rekli su čoveče ili pod nož ili ćeš za par meseci OTIĆI U GROB SA SVOJIM HEMOROIDIMA.

Lekar mi je dao uputnicu za operaciju uklanjanja hemoroida. A imao sam ih puno, imao sam teško lečenje i dug oporavak.

Počeo sam se pripremati za operaciju, uzimati testove i prikupljati dokumente!

Ovako se radi kada se priča o hirurškom uklanjanju hemoroida...jezivo.

Da samo znate kako nisam hteo ići pod nož! Stoga sam odlučio otići drugom lekaru po alternativno mišljenje. Tada sam se nadao da ipak postoji preparat koji bi mi pomogao bez operacije. Stvarno nisam želio da me seku.

Nije bilo operacije!

Na prijemu u jednoj malo poznatoj klinici u Beogradu doktor mi je ljubazno ispričao o posledicama hemoroida, za koje sam već čuo, naravno:

 • infekcija, sepsa;
 • tromboza zbog moždanog udara;
 • hronična anemija i nedostatak vitamina;
 • bolne pukotine anusa;
 • stalno krvarenje;
 • odumiranje tkiva, nekroza;
 • razvoj onkologije;
 • potpuni nedostatak potencije.

Takođe,doktor je rekao da operacije uključuje kao poslednje sredstvo. Ispostavilo se da ipak imam šanse. I doktor je bio iznenađen što su njegove kolege od mene sakrile izuzetno učinkovit preparat za konzervativno lečenje hemoroida.

Ispostavilo se da su mnogi taksisti u Srbiji već isprobali ovaj preparat i zauvek se rešili ove neugodne bolesti. Prirodna biljna krema Hemorodon se već nekoliko godina koristi u Europi kao alternativa operacijama uklanjanja hemoroida.

Neverovatno je da nikad pre nisam čuo za njega, a nisam ga sreo ni u apotekama. Nijedan doktor, niti jedan farmaceut mi nije savetovao ovaj preparat. Doktor na recepciji je rekao da se preparat prodaje samo preko proizvođača tako da nema dodatnih troškova za ovaj preparat.

Na internetu sam pronašao informacije o ovom preparatu i saznao da je preparat zapravo moćan. Ranije, kada sam tražio informacije o narodnim metodama lečenja hemoroida, sastavio sam popis biljaka koje se u različitim zemljama koriste za ublažavanje boli i upale u anusu.

I kako sam se iznenadio kada sam vidio biljke s ovog popisa u sastavu Hemorodona!

Ispostavilo se da sastav ovog preparata uključuje NAJJAČE PRIRODNE SASTOJKE koji uklanjaju hemoroide čak i u poslednjoj fazi. A u kompleksu, oni pojačavaju učinak jedan drugog, što vam omogućuje da se rešite hemoroida u samo jednom tretmanu kreme.

Sastojci kreme:

 • Ulje nevena — poboljšava cirkulaciju krvi u karličnim organima, ublažava upalu, smanjuje hemoroide za nekoliko dana, zaceljuje analne fisure.

 • Ulje kantariona — brzo uklanja bol i peckanje u anusu, ublažava težinu i jača vene rektuma. Omekšava, umiruje i obnavlja kožu.

 • Ulje peperminta — efikasan u lečenju probavnih poremećaja. Ulje peperminta opušta mišiće digestivnog trakta, ublažava grčeve i oslobađa od gasova

Lekar mi je rekao da njegovi pacijenti uspešno izleče hemoroide za samo 20-30 dana korištenja kreme Hemorodon.

A evo što o Hemorodonu piše zaslužni proktolog dr. Zoran Babić:

Dr. Zoran Babić

Srpski proktolog, lekar opšte prakse, javna ličnost, autor knjiga o rektalnom zdravlju

Za razliku od sintetičkih tableta, Hemorodon obnavlja rad krvnih žila i ima kompleksan učinak na krvožilni sastav muškaraca.

Prema rezultatima istraživanja i kliničkih ispitivanja, dobijeni su sledeći rezultati:

 • Uspostavljanje normalnog funkcionisanja rektalnih vena - 99,7%;
 • Poboljšanje opskrbe krvlju karličnih organa - 96,4%;
 • Poboljšanje potencije kod 98% ispitanika;
 • Rizik od raka rektuma smanjen na 0,2%;
 • Rizik od srčanog i moždanog udara - smanjen na 0,4%;
 • Rizik od duboke venske tromboze - smanjen na 0,7%;
 • Rizik od iznenadnog srčanog zastoja - smanjen na 0,1%.

Hemorodon sveobuhvatno deluje na rad karličnih organa:

 • Normalizuje rad krvnih žila male karlice;
 • Ublažava upalu hemoroida;
 • Ublažava neugodne simptome hemoroida - bol, krv, peckanje, probleme s defekacijom itd.
 • Otklanja zatvor i skraćuje vreme odlaska na WC;
 • Podržava imunološki sistem i nadbubrežne žlezde.

Preparat se može koristiti i za lečenje hemoroida i za prevenciju bolesti krvožilnog sistema u budućnosti.

Muškarci koji koriste tretman Hemorodon 2 puta godišnje održavaju zdravlje rektuma do starosti i pouzdano se štite od raka creva, kao i poboljšavaju stanje prostate.

Dakle, spas je pronađen! Ostalo je samo kupiti ovu kremu. Ali imao sam poteškoća, bilo je vrlo teško pronaći službenog dobavljača na internetu, bilo je puno lažnjaka.

Opet, zahvaljujući lekaru, savetovao me gde mogu NARUČITI Hemorodon BEZ APOTEKARSKE MARŽE.

Mazao sam Hemorodon prema uputstvu, obilno u anus dva puta dnevno i treći dan sam mogao normalno ići na WC "veliku nuždu" bez bolova i krvi. Mesec dana kasnije potpuno sam zaboravio da imam hemoroide, zatvor je nestao.

Sa strahom sam prestao gledati u WC, čekajući lokvu krvi iz rektuma. Bolovi u anusu su nestali, vratila mi se žeđ za životom, a erekcija je postala jača nego pre kao bonus! Napokon sam se osećao slobodnom osobom, shvatio sam da ponovno živim!

Mogao sam duže voziti bez straha od posledica bolesti. To je imalo pozitivan uticaj na moju produktivnost! Povećano samopouzdanje, našao sam lepu i dragu ženu.

Ne razmišljam više o hemoroidima, zaboravio sam ih kao ružan san!

Usput, evo recenzije koju sam pronašao na internetu. Kažem vam, Hemorodon je već pomogao mnogima!

Pozdrav, momci! Želim vam reći kako sam se rešio hemoroida. Ja sam taksista, kod nas se ova rana gotovo smatra profesionalnom. I tako sam bezuspešno išao po lekarima, gutao tablete, čak pristao i na operaciju. Ali ništa mi nije pomoglo. Hemoroidi su se vraćali.

Anus je toliko boleo da se bol izražavala i u nogama. Nisam mogao imati "veliku nuždu" nedelju dana. A ako i jesam, morao sam staviti pelene u gaće kako bi mi krv iz anusa ne bi tekla ravno u pantalone.

Dragana mi je pomogla. Jednom smo sedeli za stolom s rođacima, slavili su moj dolazak. Požalio sam mu se na svoj problem. A pokazalo se i da je patio od hemoroida, a rešio ih se uz pomoć kreme Hemorodon. Radije ću napisati ime.

Pronašao sam ga s velikim poteškoćama, naručio preko interneta. I tako ljudi, verovali ili ne, ali ja već šest meseci živim bez hemoroida i nikako da im se zahvalim! Idem na WC mirno, bolovi ne smetaju. Da, i erekcija je uz to postala poput kamena. Supruga šokirana, ali sretna! Tako da preporučujem svima koji poput mene boluju od ove infekcije i nikako je se ne mogu rešiti!

Milan iz Novog Sada

Sada ću sumirati rezultate — reći ću vam kako se moj život promenio.

1. Hemoroidi su se povukli!

Problemi s WC-om su rešeni. Bolovi, bolovi i drugi neugodni osećaji više ne smetaju. Pregled kod proktologa pokazao je da je moj rektum zdrav!

2. Poboljšana potencija

Kao i drugima koji su koristili Hemorodon tretman, moja se potencija takođe značajno poboljšala. Ranije se to pokazalo najviše jednom i retko, ali sada erekcija nije gora nego u mladosti. Moja nova žena je iznenađena što mogu stariti kao mlada osoba!

3.Pritisak je prestao skakati

Pritisak je sada u redu, ali pre je često skakao na 150. Kako sam počeo mazati Hemorodon, nije se više povećavao.

4. Zatvor je prošao

Primetio sam da mi se stomak smanjio. I nekako je figura postala vitkija. Očito iz činjenice da više nema zatvora, idem na wc bez problema.

5. Uopšteno, počeo sam se osećati bolje

Istina je da kažu da je dobra cirkulacija temelj zdravlja čoveka. Kad sam počeo mazati Hemorodon, osećam živost, val snage, energije. Kao da sam izgubio 20 godina. A onda mislim da će biti još bolje!

Ispričao sam svoju priču jer znam kako je trpeti stalne bolove u anusu, bojati se pogledati u WC školjku, izgubiti mušku snagu i samopouzdanje. Želim vam pomoći ako se susrećete s ovom bolešću

Pažnja! Godine . Hemorodon je ušao u program Men's Health. U sklopu programa Hemorodon možete dobiti uz popust do 50% na promociji. Da biste to učinili, morate učestvovati u nacionalnom preferencijalnom programu.

Ne propustite priliku da se rešite hemoroida i požurite! Promocija traje do

Uslovi za dobivanje Hemorodon sredstava po programu:

- Imati prebivalište na teritoriji Srbije

Promociju mogu iskoristiti samo domaći stanovnici sa stalnom prijavom.

- Samo za osobnu upotrebu

Ovo je neophodno za borbu protiv preprodavača koji pokušavaju masovno nabaviti Hemorodon i preprodati ga uz vlastitu maržu.

- Učestvujte u promociji proizvođača

Postoji ograničen broj promotivnih paketa, tako da neće svi dobiti proizvod! Ispunite donji obrazac kako biste ostvarili zagarantovan popust od 50% na promociju.

Pažnja! Nedavna istraživanja potvrdila su da je najpovoljnije doba za početak korištenja Hemorodon kreme mart! Promene temperature doprinose ubrzanju metabolizma i bržem oporavku rektuma.

AKCIJA ZA 50% POPUST!

Preostalo: 3 paketa.

POPUST-50 %

STARA CENA:

7380 RSD

NOVA CENA:

3690 RSD*

Naručite ovaj proizvod sa popustom pre nego što ga ugrabe drugi čitaoci!

Jednostavno popunite formular ispod i u roku od 1-2 radna dana dobijate proizvod!

Komentari:

Korisnik piše poruku...

Boris

Hvala ti brate! Hemorodon stvarno deluje! Naručio sam tretman po vašem savetu i već tri meseca živim bez hemoroida i bez bolova!

Radoslav

Bok! Hvala vam što ste ispričali vašu priču, već dve godine se patim s istim problemom. Hronični hemoroidi, ponekad se pogoršaju, tada ludim. Nisam čulo za Hemorodon, hvala, probaću.

Dragan

Pozdrav, stvarno nije običaj pričati o tome, ali iskreno već sam odustao, mislio sam da mi ništa neće pomoći. Ali krema mi je pomogla! Postavljam fotografije pre i posle. Žao mi je što sam tako otvoren, ali svi Srbi to treba da znaju.

Zoran

Da, i meni je samo Hemorodon pomogao, naručio sam i uz promociju, nemojte ga ni tražiti u apotekama, nema ga.

Dragoslav

Poštovani, stvarno mi treba ovaj preparat, nikad nisam ništa naručivao preko interneta, objasnite mi molim vas kako ostvariti popust.

Radenko

Ništa komplikovano, popunite formular, samo unesite broj telefona i ime, oni će vas nazvati i sve objasniti. Takođe nisam dosad ništa kupovao online, naručio sam za 2 minute, a imam 67 godina.

Milovan

Zdravo,zar je stvarno tako jeftino za poručiti?

Dragana

Da, Hemorodon je izvrstan preparat, moj muž se rešio hemoroida u jednom tretmanu. Sad nam je svima život postao lakši.

Aleksandar

S hemoroidima se borim već nekoliko godina.Hemorodon nisam probao, naručio sam ga, nadam se da će pomoći.

Milan

Oh, inspirisao si me. Mislio sam da mi više ništa neće pomoći. Prihvatio sam da ću morati živeti u agoniji. Ali sada ću pokušati Hemorodon, posebno je jeftin.

Miloš

Moj doktor mi je rekao za Hemorodon, rekao da je preparat dobar, ali ga nije lako naći u Srbiji. Počeo sam pretraživati internet i naišao na vaš članak. Sada više nema sumnje, ja naručujem.

Nedjo

Juče sam dobio Hemorodon, od danas krećem s mazanjem.

Mladen

Postoji i iskustvo rešavanja hemoroida ovim preparatom. Kupio sam ga i od proizvođača, samo tada nije bilo akcija, a koštao je 12 puta skuplji. Ali nije šteta, glavna stvar je da je pomogao rešiti se hemoroida za otprilike 3 nedelje bez strašne operacije koja mi je bila predviđena.

Mlađen

Da, i meni su ga preporučili kao dobar preparat za hemoroide. Ali nisam ga mogao pronaći. Hvala vam na prilici da naručim, pa čak i s popustom.

Dragan J.

Uzeo sam tri paketa, rekli su da uskoro završava akcija, pa neka se ljudi požure.

Dušan Pavić

To je ono što mi treba. Ne mogu izdržati bolove i trčim na WC, kolege gledaju, sramota me je.. imam problema i sa ženom takođe... jako sam umoran.

Davor

Naručeno,pa da vidimo.

Milos S.

Preparat je pomogao, štaviše, puno je lakše od trećeg dana. Hvala, sad i Hemorodon svima preporučujem.

Milentije Dragan

Glavna stvar je da je sastav prirodan i bez hemikalija, imam hronične rane i godine. A ovaj preparat mogu uzeti svi, nema kontraindikacija. I nema potrebe ići po lekarima, moliti za recepte. Naručio sam ga i dobio.

Milorad

Preparat je baš kul. Nema mu ravnog na tržištu. Lično sam isprobao njegov učinak na sebi i pomogao svojim prijateljima s Hemorodonom. Uopšteno, mogu sa sigurnošću reći da ovo nije subjektivno mišljenje, već isceljenje nekoliko ljudi.
Izvrstan preparat, čak i jeftin. Sreća za mene što sam našao vaš članak

Dragan Dedić

Moja žena je odnekud saznala za ovaj preparat. Koristim ga već drugu nedelju. Simptomi su nestali, ne boli me kada idem na wc, hemoroidi ne smetaju, sve je u redu.

Dragana

Hvala vam puno! Naručila sam mužu,jadnik baš pati, ne mogu ga gledati takvog, a da ne zaplačem.

Đorđe

I ja sam se trovao tabletama za vene dok nisam dobio čir i otkazivanje jetre. Sva ova sranja koja lekari prepisuju samo pogoršavaju, a ne leče. Bolje se lečiti prirodnim, hemija će brže izazvati rak.

Goran

Slažem se da su današnje metode lečenja samo noćna mora. Nekakav srednji vek. Operacije, antibiotici, u zapadnoj Europi se time odavno ne leče.

Milorad

Hvala ti prijatelju! I sam sam taksista. A i ja patim od hemoroida. Lekari svaki put propisuju nove lekove, dajem puno para u apotekama, ali nema smisla. Probaću s Hemorodon, nisam još čuo za njega.

Branko

Ja sam ga naručio, obećali su da će ga isporučiti za tri dana.

Nikola

Propisan mi je venotonik, uzimao sam ga 2 meseca - nema koristi, nema nikakvih poboljšanja. Čak su i odlasci na WC postali ređi, a bolovi su se pojačali. Evo naišao sam na internetu na Hemorodon. I neka,probao sam. Medicina je bila nemoćna, a ova krema je potpuno riešila moj problem!

Dalibor

I mene su svi ti lekovi za vene razočarali. Sve su to potpune besmislice. Hemorodon još nisam probao, poslao sam upit, možda pomogne.

Slobodan

Imam hronične hemoroide, rekli su da postoji veliki rizik od degeneracije u kancerogeni tumor. Pokušavam izdržati, ali već sam jako umoran. Ne pomaže ništa što lekari propisuju.

Vladimir

Ja sam kamiondžija, imamo i profesionalnu boljku-hemoroide. Ja sam se te godine prehladio i to je to, od tada se ne mogu dovesti u red. Pio sam venotonik, zatim sam ga sam kupio u apoteci za hemoroide, ali ništa nije pomoglo. A onda me je prijatelj, takođe kamiondžija, savetovao za Hemorodon. Pomoglo je! Već mesec dana živim bez bolova i redovno idem na wc. Napokon mogu ići na normalan put.

Bojan

Zadnjih godinu i po dana imam bolove u anusu, guram se s bolovima na WC. Išao sam doktorima, pio tablete, ali sve se ponavljalo. Ali Hemorodon je rešio sve probleme doslovno u 1 tretmanu, a ja sam stvarno zaboravio na hemoroide, iako su lekari rekli da je to za celi život.

Vladimir

Odličan preparat, pomogao mi je! Hvala!

Dragomir

Naručio sam ga, stvarno čekam, ne mogu živeti s stalnim bolovima i oprezno ići na wc.

Ljubisav

Moji hemoroidi su se razvili u prekancerozno stanje. Sada me može samo operacija spasiti, a to nije samo činjenica. Nemojte čekati bolest, ljudi.

Mirko Veskovic

Da, čuo sam puno o ovom preparatu, kažu da je dobar, nisam ga sam probao, nisam ga mogao naći u apoteci.

Sladjana

Naručili smo Hemorodon za mog muža. Pomoglo je ! Postalo je puno lakše, nema više boli, ne sedi u WC-u sat vremena i intimni život se takođe poboljšao! Evo pogleda na rezultat:

Zoran

Hvala što ste mi rekli, isti problem, doktori ne pomažu.

Drago

Saznao sam za ovaj preparat od prijatelja, živi u Nemačkoj, obećao mi je nabaviti Hemorodon. Ali sada nema potrebe za tim, mogu to naručiti sam, pa čak i jeftino na akciji.

Miroslav

Super! Je li stvarno moguće da je tako jeftino?

Dušan

Da, dobio sam ga juče.

Zoran

Hemorodon pomaže, mažem već treću nedelju. Svi simptomi su nestali, napokon idem na WC bez boli.

Mirko

Hvala, prijatelju, naručio sam Hemorodon, ako pomaže, imaš poklon.

Suzana

Pomoglo je mom mužu, hvala!

Đorđe

Naručio, brzo nazvao, rekli su da je u mom slučaju potreban celi tretman, konslutovao sam se.

REŠITE SE HEMOROIDA